Портфолио

Индустрије

Београд, Србија

Reputeo

SaaS апликација коју покреће вештачка интелигенција под називом Reputeo чува и ваш online имиџ и интелектуалну својину. Да би побољшао ваше online присуство и смањио ризике за репутацију, он идентификује могуће ризике и нуди увиде који се могу применити. Уз Reputeo, можете преузети контролу над својом online репутацијом и заштитити најважније аспекте вашег пословања.

SaaS Вештачка интелигенција Развој софтвера
Иван Кадић, суоснивач и директор
Алекса Вучковић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Anoris Technology

Српски стартап базиран на развоју паметних рукавица за слепе особе – Anora, мултифункционални уређај који помаже слепим особама да лакше обављају свакодневне активности као што су оријентација у реалном времену, детекција боја, детекција новчаница, детекција интензитета светлости, паник дугме и сл. Све ове функције су доступне притиском на дугме у једном носивом уређају.

Информациона технологија Медицинска технологија Хардвер
Никола Крстић, суоснивач и директор
Игор Сужњевић, суоснивач и директор за развој пословања

Београд, Србија

Београд, Србија

Bitebell Technologies

Bitebell платформа за аутоматизацију испоруке помаже ресторанима да поједноставе свој растући посао испоруке хране затварањем „болног“ техничког јаза између популарних платформи за испоруку и различитих POS продаваца. Они нудe SaaS (софтвер као услугу) решење као за повећање досега испоруке и оптимизацију операција испоруке, уз минималне трошкове.

Интернет Информациона технологија Развој софтвера
Владимир Нешковић, суоснивач и директор
Срђан Кошутић, суоснивач и оперативни директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Abstract

Seif.ai, коју је развио Abstract D.O.O, је платформа за процену B2B сајбер безбедности која пружа увид без преседана и континуирано праћење целокупног скупа имовине ваше компаније, било да се ради о њеном особљу, хардверској/софтверској инфраструктури или платформама трећих страна.

Безбедност рачунара и мреже Информациона технологија Сајбер безбедност
Зоран Добросављевић, суоснивач и директор
Микица Ивошевић, суоснивач и технички директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Smart City Technologies / Cloud City

Smart City Technologies је предузеће које развија IoT инфраструктуру која пружа податке у реалном времену представљену на најсавременијој платформи са вештачком интелигенцијом на врху свега, а све са циљем да се понуди решење за нови, потпуно повезан свет. Cloud City представља концепт паметног града, претвара сваки град у паметан град и омогућава концепт Smart City 2.0. То је интегрисана и аутоматизована IoT мрежа за праћење, детекцију и управљање било којом врстом проблема који се понављају и било које врсте загађења.

IoT Информациона технологија
Марко Шћепановић, директор и оснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Collabwriting

Collabwriting је развио платформу за креаторе садржаја која ефикасно комбинује дискусије о садржају, делегирање задатака и управљање корисним ресурсима. Основано је 2021. године са циљем максимизирања изграђеног знања и дељеног од стране тимова. Фокус компаније данас је на изградњи свог алата који је једноставан за коришћење и који претвара online истраживање свих корисника у базу знања која се може применити.

Интернет Информациона технологија
Сандра Иђошки, суоснивач и директор
Иван Ралић, суоснивач

Београд, Србија

Нови Сад, Србија

Cooperation Manager / Agrines

Cooperation Manager је развио cloud платформу Agrines, која служи за комуникацију и трговину између компанија за складиштење житарица и њихових добављача (пољопривредника и других трговаца). Agrines омогућава компанијама за складиштење жита и пољопривредницима да остваре већи профит и смање трошкове уз додатну уштеду времена. Купци су компаније које имају развијену сарадњу са пољопривредницима и које имају за циљ да је увећају. Они дају пољопривредницима, са којима сарађују, слободан приступ платформи, стварајући затворени систем комуникације. Cooperation Manager сарађује са неким од највећих компанија из области пољопривреде у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини, а циљ је да буду водећи стартап у овој области у Европи.

Развој софтвера
Саша Бајић, директор и сусонивач
Радослав Пиља, суоснивач

Нови Сад, Србија

Лозница, Србија

Divs Neuroinformatics / Moveo

Divs Neuroinformatics је компанија са мисијом да спречи неуролошке компликације изазване дијабетесом (дијабетичка неуропатија) и да побољша квалитет живота особа са дијабетесом. Креирано решење се састоји од софтвера и хардвера за раније откривање и праћење дијабетичке неуропатије под називом Moveo. Moveo је само информативни и едукативни уређај који детектује дијабетичку неуропатију у ранијој фази и прати напредак неуропатије пружајући људима 10-минутне тестове код куће који се спроводе коришћењем носивих сензора и персонализованих AI алгоритама.

Медицинска технологија Развој софтвера
Владимир Јефтовић, суоснивач и директор
Никола Шуљагић, технички директор

Лозница, Србија

https://docscube.io/

IAM Devs / DocsCube

IAM Devs je развио DocsCube платформу без кода која аутоматизује генерисање докумената у року од неколико минута и смањује монотоне задатке који се понављају. Решење омогућава тимовима да креирају, стандардизују и поједностављују дневне операције са документима.

SaaS Информациона технологија
Никола Цветковић, суоснивач и директор
Теон Стаменовић, суоснивач

https://docscube.io/

Нови Сад, Србија

GapApp

GapApp гради SaaS платформу, омогућавајући професионалцима за усклађеност са законским регулативама да лако, без икаквог кодирања, креирају ботове како би помогли организацијама да постану у потпуности усклађене са било којом регулативом, било где у свету. GapApp управља читавим процесом, од анализе недостатака до обезбеђивања 100% усклађености, а затим и даљег праћења.

Информациона технологија Правна технологија Развој софтвера
Срђан Дејановић, суоснивач и директор
Стефан Дејановић, суоснивач и технички директор

Нови Сад, Србија

Београд, Србија

Hire Technologies / HireApp

Hire Technologies је развио HireApp мобилну платформу у Америци која спаја професионалце у потрази за доступним сменама и истакнуте угоститељске компаније употребом напредне технологије. HireApp је покренут 2019 године са седиштем у Београду и Мајамију, и до сада броји 25.000 регистрованих корисника. Преко 30 компанија је употребом HireApp платформе обезбедило особље на својим сменама, са преко 96% попуњености смена, што је уједно и индустријско вођство.

Информациона технологија Угоститељство
Немања Стефановић, директор
Тијана Панић, Оснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Lupa Technology

Lupa је SaaS заснован на вештачкој интелигенцији за еDiscovery и аналитику података. Адвокатске фирме, уговарачи, консултанти и финансијери пројеката коначно имају платформу специфичну за грађевину која снима текст, распореде и цртеже – све на једном месту. Са уграђеном аналитиком притиском на дугме и прилагођеним токовима посла прилагођеним захтевима клијента, Lupa је једина алатка потребна за управљање операцијама и ризиком, управљање уговорима и жалбама, дубинским алализама, анализу одлагања, управљање променама и још много тога.

Изградња Информациона технологија Развој софтвера
Владимир Миловановић, суоснивач и директор
Милан Јанковић, суоснивач
Ђорђе Недељковић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Orook

Orook.net је дигитално тржиште за запошљавање и развој каријере у индустрији архитектуре, инжењеринга и грађевинарства (AEC). Основна платформа одговара могућностима за рад у врхунским компанијама и професионалцима са пуним или скраћеним радним временом или пружањем услуга на даљину. Тржиште такође укључује прилагођени развој каријере, е-учење и маркетиншке могућности. Проширујући се на 3 континента, визија Orook-a је продуктивна, одржива и дигитализована AEC индустрија, у потпуности одговорна и људима и животној средини, са високо мотивисаним и добро плаћеним професионалцима, спремним да прихвате нове трендове индустрије 4.0.

Информациона технологија Људски ресурси
Миљан Микић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Online booking services / OTA Sync

ОТА Sync је cloud менаџмент софтвер за хотелијере и менаџере некретнина. Корисници могу да синхронизују ОТА канале, контролишу рецепцију, одржавање и продају, и омогућавају гостима да изврше потпуно бесплатне резервације на вашој веб страници. Све ово је доступно као веб апликација и мобилна апликација за iOS и Android. ОТА Sync тренутно има кориснике на 17 тржишта и једна је од најбрже растућих угоститељских технолошких компанија у региону југоисточне Европе.

SaaS Информациона технологија Рачунарство у облаку
Ђорђе Јевтић, суоснивач и директор
Илија Миловић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

OutpostChess

Outpost обезбеђује динамичну и интерактивну web и мобилну платформу за повезивање и оснаживање профила шаховских професионалаца из сваке вертикале шаховске заједнице у једном дигиталном екосистему како би се убрзала повезаност, трансакције и побољшала организација било које врсте шаховског догађаја. Outpost је место за управљање каријером и монетизацијом шаховских вештина.

Интернет Информациона технологија
Лена Миладиновић, суоснивач и директор
Илија Драгишић. суоснивач

Београд, Србија

Нови Сад, Србија

ReactivePay

ReactivePay је предузеће које развија софтвер за финансијске институције и пружа решења за следеће послове: интернет банкарство, Е-новац, обрада плаћања, услуге трговине и Spot трговине. Сви производи имају и cloud SaaS и хостоване опције за клијенте. ReactivePay pодржава клијенте континуираном едукацијом и техничком подршком током пословних односа.

Информациона технологија Финансијска технологија
Владимир Ковалевски, суоснивач и директор

Нови Сад, Србија

Београд, Србија

Relio

Relio изазива швајцарску банкарску индустрију лансирањем потпуно дигиталног налога за пословне клијенте. Понуда је изграђена око Relio технологије усклађености, која подразумева комплексну KYC/KYB аутоматизацију, бодовањe ризика у реалном времену и праћење трансакција заснованих на великим подацима. Уместо да примењује исте моделе ризика на све клијенте за укључивање и праћење, механизам за усклађеност креира процесе по мери за сваког клијента. Процес onboarding-a прикупља детаљне податке о клијентима, који се синхронизују са целим банкарским системом за праћење трансакција, како би се открило и спречило прање новца у реалном времену. Клијенти се прикључују у року од 24 сата уместо неколико месеци. KYC је бесплатан, а документи су потребни само за коначну валидацију када Relio одобри апликацију и када мање трансакцијe и налози бивају блокирани.

Развој софтвера Финансијска технологија
Лав Одоровић, суоснивач и директор
Милош Стокић, сусонивач и директор за маркетинг
Жарко Вукадиновић, суонивач

Београд, Србија

Нова Пазова, Србија

Blockops / Renfter

Renfter представља неколатерализовани протокол за изнајмљивање NFT-а и моћну NFT инфраструктуру која пружају пројектима једнодневно решење за интеграцију са функцијама следеће генерације, као што су прилагођено извршавање NFT функционалности, Аirdrops и механизам за дељење награда, који се може саставити да би се проширио пројектима са сопственом логиком и специфичнoстима.

Blockchain Информациона технологија
Петар Поповић, оснивач и директор

Нова Пазова, Србија

Београд, Србија

Lako se pamti / Streamflow

Streamflow (бренд име) је B2B стартaп који web3 организацијама олакшава дистрибуцију токена и средстава. Дизајниран протокол овог предузећа за streaming токена пружа скуп алата потребних свакој крипто организацији у својим финансијским операцијама. Streamflow je тржишни лидер за доделу токена и streaming плаћања на Солани и брзо се шири на друге blockchain платформе.

Blockchain Web3 Информациона технологија
Малиша Станојевић, оснивач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

We Boo Natural

Компанија We Boo Natural је оснивач бренда „Baby Boo“, природних и органских производа за бебе и децу. „Baby Boo” је прича коју стварају две маме које повезује заједнички циљ – жеља да повратком природи обезбеде здрав живот себи и својој породици. Компетентношћу њиховог тима стручњака и технолога дошли су до успостављања тренутно 9 производа. Овоме су претходила детаљна истраживања и урађена у складу са иновативним и савременим приступом у процесу производње. Ови производи су природни и органски са сертификованим састојцима који стриктно прате ЕУ стандарде и дерматолошки су тестирани. „Baby Boo” производи не садрже сулфате, боје, парабене, фталате, формалдехид, силикон, минерална уља и алергене. Од самог почетка приступ њиховим производима био је другачији, не само у погледу најквалитетнијих и пажљиво одабраних састојака, већ иу погледу производње.

Здравствена заштита Козметика
Татјана Пандуров, сусонивач и директор
Марија Худолин, сусонивач

Београд, Србија

Београд, Србија

ZenHire

Zenhire трансформише запошљавање из стресног у зен са AI Recruiter-ом који интервјуише људе баш као и људи. Мисија Zenhire-a је да повећа ниво хармоније у свету применом људског приступа вештачке интелигенције који ствара смислено повезивање између компанија и запослених и смањује ниво стреса код кандидата путем персонализованих Deepfake видео повратних информација.

Вештачка интелигенција Информациона технологија Људски ресурси
Владимир Божовић, суоснивач и директор
Андреј Цветковић, суоснивач и оперативни директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Alt Labs

Alt Labs је прва српска компанија која ради на децентрализованом складиштењу података у оквиру Filmine екосистема. У року од два месеца од лансирања свог производа, компанија је добила преко милион долара у финансирању, делом у Filecoin (FIL) токенима од Protocol Labs.

Blockchain Web3 Информациона технологија
Вукашин Вукоје, оснивач
Никола Пауновић

Београд, Србија

Београд, Србија

AMG ChemTech Solutions

AMG ChemTech Solutions нуди иновативну технологију „нула отпада“ како би производњу челика учинила еколошки одрживом. Патентирана технологија омогућава еколошки безбедну екстракцију цинка (Zn) током производње у челичанама, смањујући трошак и повећавајући профит произвођачима челика док „рециклирају“ метални отпад како би се смањио отпад на депонијама.

Услуге заштите животне средине
Михајло Гигов, суоснивач и технички директор
Милан Милићевић, директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Загреб, Хрватска

B2Bee

Вођење и управљање операција, стратешко планирање, и управљање конфликтима, са растућном листом клијената велепродавца и трговаца, преко 10.000.000 продатих производа, и са више од 20 милиона јединиствених корисника на B2Bee’s SaaS сервису. Свестран wеб девелопер и лидер производа са практичним искуством у развоју и менаџменту комплексних е-пословања, B2B & B2C система.

Информациона технологија Развој софтвера
Денис Радовановић, директор
Лука Радовановић, извршни директор
Дејан Јеремић, технички директор

Београд, Србија

Загреб, Хрватска

Београд, Србија

Blinking

Blinking-ова платформа помаже компанијама да идентификују, верификују и сертификују кориснике путем дигиталног ИД решења заснованог на блокчејну које корисницима даје потпуну контролу над њиховим подацима. До данас, Blinking је прикупио преко 2,5 милиона долара финансирања.

Blockchain Информациона технологија
Милош Миловановић, извршни директор

Београд, Србија

Београд, Србија

EasyPass

У само неколико кликова, EasyPass-ова образовна платформа омогућава студентима да претражују и бирају наставнике по предмету, а затим резервишу приватне часове.

Oбразовање Е-учење
Јана Антић, суоснивач
Маријана Јовановић, суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Hive5

Hive5 је „Dropbox“ за фотографе. Ово свеобухватно SaaS решење омогућава професионалним фотографима да организују и отпреме своја велика дигитална дела у облак по приступачној цени.

SaaS Развој софтвера Рачунарство у облаку
Владимир Цвејановић, суоснивач
Марко Раденковић, суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Joberty

Joberty је слободна платформа и заједница за програмере и технолошке компаније. Програмери могу прегледати компаније, разговарати са заједницом и пронаћи технолошке послове. Joberty је прикупио 350.000 долара pre-seed рунде у августу 2021.

Интернет Развој софтвера
Никола Мијаиловић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Kredium

Kredium је међународна платформа за хипотеке и некретнине која омогућава корисницима да пронађу своју идеалну некретнину. Kredium омогућава да се пријавите за хипотеку у било ком тренутку, са било ког места у свету. Kredium је учествовао на великим међународним догађајима, као што су GITEX Future Stars 2021 Dubai и AIM 2022 Dubai, а такође је добио инвестициону подршку од Flat6Labs-а, водеће компаније за инвестициони капитал на Блиском истоку и Северној Африци. Kredium послује у САД, УАЕ и Србији.

Некретнинe Финансијска технологија
Миша Лазовић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Отава, Канада

Београд, Србија

LeadDelta

LeadDelta је платформа за управљање друштвеним капиталом и мрежном интелигенцијом направљена за модерне професионалце. Било да се бавите продајом, маркетингом, прикупљањем средстава или ангажовањем, LeadDealta вам омогућава да организујете своје пословне контакте на свој начин. LeadDelta је најбоље оцењени LinkedIn CRM и #1 производ дана на Product Hunt, са преко 230+ рецензија са пет звездица.

SaaS Развој софтвера
Ведран Рашић, директор

Отава, Канада

Београд, Србија

Београд, Србија

Минхен, Немачка

Mily Technologies

Mily Technologies пружа софтверске производе и услуге за оптимизацију процеса испоруке последње миље. SaaS решење које помаже компанијама за испоруку да брзо и лако организују пошиљке, одреде оптималне курирске руте и одушевљавају купце ефикасном испоруком. Mily Technologies је прошле године обрадио више од 20 милиона пошиљки за неке од највећих доставних компанија у региону Балкана. Милош Златковић, суоснивач и директор

Информациона технологија Развој софтвера
Милош Златковић, суоснивач и директор
Александар Буха, суосновач и технички директор

Београд, Србија

Минхен, Немачка

Београд, Србија

NeuroBlast

NeuroBlast је сензорни уређај који помаже деци и одраслима са неуродегенеративним обољењима да континуирано вежбају код куће, током пост-рехабилитације. Овај једноставан интерактивни уређај укључује видео гамификацију како би подстакао кориснике да заврше физикалну терапију код куће на забаван и умирујући начин. NeuroBlast је представљен на Expo2020 у Дубаију.

Gaming Информациона технологија Медицинска технологија
Марија Грујић, суоснивач и директор
Марко Грујић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Ninox d.o.o. / Fuller Vision

Ninox / Fuller Vision је стартуп у области здравствене технологије који производи наочаре са аутофокусирањем за око 2.1 милијарде одраслих широм света који пате од презбиопије, постепеног губитка способности очију да се фокусирају на оближње објекте. Fuller Vision има два одобрена патента за коришћење и тренутно тестира алфа прототипове са плановима да испоруче прве јединице крајем 2022.

Computer Vision Информациона технологија Машинско учење Производња рачунара и електронике
Небојша Шабовић, суосновач и технички директор
Рид Фостер, суосновач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Prodajadelova

Prodajadelova.rs је онлајн продавница која поједностављује процес упаривања и одабира ауто делова на три клика. Помажемо нашим клијентима да пронађу оно што им треба, када им је потребно, по веома конкурентним ценама.

Е-трговина Интернет
Никола Ђуровић, оснивач и директор

Београд, Србија

Нови Сад, Србија

Беч, Аустрија

Гент, Белгија

Shopnosis

Shopnosis.io је брзо, практично и веома доступно решење за А/Б тестирање маркетиншког материјала у продавници, паковања и изгледа. Са нашом платформом за симулације супермаркета, помажемо тимовима за трговински маркетинг и категорије у стицању увида и тако елиминишемо неизвесност из процеса планирања и подстичемо преговоре са кључним заинтересованим странама – на основу података.

Вештачка интелигенција Информациона технологија Развој софтвера
Урош Берисављевић, суоснивач и директор
Ведран Јелача, суоснивач

Нови Сад, Србија

Беч, Аустрија

Гент, Белгија

Нови Сад, Србија

Беч, Аустрија

Мексико Сити, Мексико

Tapni

Tapni је визит карта нове генерације коју покреће NFC технологија, која омогућава корисницима да дигитално деле своје друштвене медије и контакт информације. Дизајниран је за једноставност и брзину да ваше искуство умрежавања подигне на виши ниво.

Информациона технологија Развој софтвера
Михајло Никодијевић, суоснивач и директор
Милош Зечевић, суоснивач и технички директор

Нови Сад, Србија

Беч, Аустрија

Мексико Сити, Мексико

Београд, Србија

Лондон, Велика Британија

UrbiGo

UrbiGo је стартуп потрошачке електронике са мисијом да донесе предности кућног баштованства у сваки урбани дом. UrbiGo комбинује гејмификацију са својим повезаним садилицама како би урбано баштованство учинило забавном и лаком разонодом. За разлику од других решења, UrbiGo се фокусира на изградњу заједнице градских баштована како би побољшао целокупно искуство. Због велике потражње за UrbiGo системима, тим настоји да прикупи средства како би повећао производњу. До данас су испоручивали поруџбине купцима у Србији, Холандији, Немачкој, Великој Британији и Сингапуру.

Информациона технологија Потрошачкa електроникa
Ања Варничић, суоснивач и директор
Александар Варничић, суоснивач и технички директор

Београд, Србија

Лондон, Велика Британија

Београд, Србија

WarEden

WarEden ВарЕден спаја традиционално играње са blockchain технологијом и NFT-крипто-финансијским екосистемом, стварајући независну економију игара у којој играчи могу зарађивати новац док играју игру из забаве. WarEden је објавио NFT Genesis колекцију на ImmutableX и, у кратком периоду, окупио ангажовану заједницу раних крипто инвеститора..

Gaming NFT Забава Информациона технологија
Урош Мијалковић, суоснивач и извршни директор

Београд, Србија

mBrainTrain

mBrainTrain је предузеће које послује у области истраживања људског мозга са циљем унапређења квалитета живота кроз развој ЕЕГ софтвера и хардвера.

Publitio

Publitio решава проблеме са хостовањем, постављањем, конвертовањем и заштитом медијских датотека помоћу свог једноставног, скалабилног и сигурног cloud решења за складиштење са моћном, глобалном CDN инфраструктуром. Поједностављује достављање медиа података уз задржавање пуне функционалности и безбедности. Комплетно end-to-end image & video решење, са максималном контролом и флексибилношћу.

Typhoon HIL

Тржишни и технолошки лидер у брзо растућем пољу симулације контролера ултра високе тачности-хардвера у петљи (C-HIL) за енергетску електронику, микромреже и дистрибутивне мреже.

Totient

Totient је AI био-технолошко предузеће које користи терцијарне лимфне структуре (TLS) како би се идентификовали нови ткивно-специфични антигени и развиле одговарајуће терапије са високим афинитетом антитела. Totient реконструише антитела из ткива која су под утицајем аутоимунитетета, инфекција и рака сакупљених од пацијената који доживљавају изузетне имунолошке одговоре. Сада део AbSci корпорације. Acquired by AbSci.

SmartFireBlock

Предузеће је основано од стране ентузијастичног тима младих људи са позадином у полимерној технологији, финансијама и менаџменту. Њихова пословна филозофија јесте да постану стратешко и добро организовано предузеће које ће омогућити нове технолошке продукте и еко-технолошка решења за тржиште

B2bee

Вођење и управљање операција, стратешко планирање, и управљање конфликтима, са растућном листом клијената велепродавца и трговаца, са преко 10.000.000 продатих производа, и са више од 20 милиона јединиствених корисника на B2Bee’s SaaS сервису. Свестран wеб девелопер и лидер производа са практичним искуством у развоју и менаџменту комплексних е-пословања, B2B & B2C система.

StockStudio

Stock Studo је дизајниран специфично за креаторе деоница. Обједињује управљање имовином, јасну сарадњу и аутоматизоване мета податке у упрошћен и оптимизован процес рада.

Trickest Hive

Trickest Hive омогућава ловцима на бугове, penetration тестерима, и SecOps тимовима да креирају и аутоматизују тестове од почетка до краја. Базирано на најнапреднијој crowdsource интелигенцији.

HerbElixa

HerbElixa производи су иновативни дијететски суплементи од етеричних уља која се користе у лечењу разних обољења. Производи HerbElixa произашли су из научних истраживања својих оснивача.

Just Smart

Интерактивна едукативна wеб платформа за основну школу.

Anoris Technology

Паметна рукавица за слепе (Smart Glove For Blind), носив помоћни уређај за кориснике са оштећеним видом, са више од 8 функција у једној рукавици.

White Lemur

SOMA је заштитни знак предузећа White Lemur co. У оквиру SOMA пројекта, предузеће White Lemur је укључено у биотехнолошки развој иновација на пољима здравља и зелене технологије.

Animanistan

Софтвер решење које комбинује motion capture и класичне анимационе технике. Ово аниматорима омогућава да лако и ефикасно процесирају motion capture податке у процесу анимације, без повећања цене.

365ADS

Помоћу иновативних идеја и врхунске услуге, 365ADS помаже брендовима да се истакну у маси и постигну пословни успех.

ENON Solutions

Било да су у питању сајт, мобилна апликација, база података, мрежно решење или најновија технологија, Enon Solution обезбеђује средства за постизање циља. Да би створио прилагођен софтвер или план одржавања, Enonн само треба да разуме бизнис проблем клијента.

Foxy Voxel

Foxy Voxel је независни студио за развој игара који спаја групу искусних девелопера у раду на играма које би и сами желели да играју.

9mc

9mCollab је нова генерација колаборативног софтвера која максимизује продуктивност и уштеду времена уз помоћ: логички структуриране теме колаборације без сметњи, брзих резултата колаборације са новим моделима закључивања и резултата колаборације претворених у трајну базу знања.

Bacillomix CO

Побољшава микробиолошку структуру тла и на тај начин доприноси процесима као што су укорењивање и клијање биљке.

Pygmy Titan

Потпуно аутоматизована AI маркетинг платформа која претвара места где се физички обавља продаја у алат за комуникацију и посматрање масовног понашања купаца.

BEM Team

BEMmydesign.com омогућава корисницма да на лак и мотивишућ начин оставе свој фидбек предузећима, као и продајним и маркетинг тимовима предузећа да лако одговоре на тај фидбек.

Atfield Technologies

Atfield Technologies пружа решења за менаџмент винограда заснован на подацима. Winessense® платформа комбинује напредно моделирање података са прилагођеним хардвером за решавање кључних изазова у одрживом виноградарству.

KOV Technology

VOZZi је мобилна апликација креирана за решавање проблема проналажења, коришћења и плаћања услуге помоћи на путу. Реч је о дигиталном виду повезивања власника аутомобила и механичара како би се омогућила најбржа, најквалитетнија и транспарентна помоћ на путу, било кад и било где.

SmartCat

SmartCat је предузеће основано 2015. године са представништвом у Новом Саду, Холандији и САД. Ово предузеће се бави решавањем проблема у DATA окружењу фокусирајући се на Big Data, аналитику, развој софтвера и бекенд развој.

NovelIC

NOVELIC је B2B High-Tech Solutions предузеће са компетенцијама у Embedded HW & SW дизајну и тестингу, Analog & RF & mm-wave IC дизајну, SoC & FPGA дизајну, валидацији и верификацији, решењима за обраду сигнала уз machine learning и вештачку интелигенцију, IoT решењима која укључују SW услуге засноване на Cloud-у и mobile based SW сервисима и механичком инжеињерингу.

Београд, Србија

Reputeo

SaaS апликација коју покреће вештачка интелигенција под називом Reputeo чува и ваш online имиџ и интелектуалну својину. Да би побољшао ваше online присуство и смањио ризике за репутацију, он идентификује могуће ризике и нуди увиде који се могу применити. Уз Reputeo, можете преузети контролу над својом online репутацијом и заштитити најважније аспекте вашег пословања.

SaaS Вештачка интелигенција Развој софтвера
Иван Кадић, суоснивач и директор
Алекса Вучковић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Anoris Technology

Српски стартап базиран на развоју паметних рукавица за слепе особе – Anora, мултифункционални уређај који помаже слепим особама да лакше обављају свакодневне активности као што су оријентација у реалном времену, детекција боја, детекција новчаница, детекција интензитета светлости, паник дугме и сл. Све ове функције су доступне притиском на дугме у једном носивом уређају.

Информациона технологија Медицинска технологија Хардвер
Никола Крстић, суоснивач и директор
Игор Сужњевић, суоснивач и директор за развој пословања

Београд, Србија

Београд, Србија

Bitebell Technologies

Bitebell платформа за аутоматизацију испоруке помаже ресторанима да поједноставе свој растући посао испоруке хране затварањем „болног“ техничког јаза између популарних платформи за испоруку и различитих POS продаваца. Они нудe SaaS (софтвер као услугу) решење као за повећање досега испоруке и оптимизацију операција испоруке, уз минималне трошкове.

Интернет Информациона технологија Развој софтвера
Владимир Нешковић, суоснивач и директор
Срђан Кошутић, суоснивач и оперативни директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Smart City Technologies / Cloud City

Smart City Technologies је предузеће које развија IoT инфраструктуру која пружа податке у реалном времену представљену на најсавременијој платформи са вештачком интелигенцијом на врху свега, а све са циљем да се понуди решење за нови, потпуно повезан свет. Cloud City представља концепт паметног града, претвара сваки град у паметан град и омогућава концепт Smart City 2.0. То је интегрисана и аутоматизована IoT мрежа за праћење, детекцију и управљање било којом врстом проблема који се понављају и било које врсте загађења.

IoT Информациона технологија
Марко Шћепановић, директор и оснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Collabwriting

Collabwriting је развио платформу за креаторе садржаја која ефикасно комбинује дискусије о садржају, делегирање задатака и управљање корисним ресурсима. Основано је 2021. године са циљем максимизирања изграђеног знања и дељеног од стране тимова. Фокус компаније данас је на изградњи свог алата који је једноставан за коришћење и који претвара online истраживање свих корисника у базу знања која се може применити.

Интернет Информациона технологија
Сандра Иђошки, суоснивач и директор
Иван Ралић, суоснивач

Београд, Србија

Нови Сад, Србија

Cooperation Manager / Agrines

Cooperation Manager је развио cloud платформу Agrines, која служи за комуникацију и трговину између компанија за складиштење житарица и њихових добављача (пољопривредника и других трговаца). Agrines омогућава компанијама за складиштење жита и пољопривредницима да остваре већи профит и смање трошкове уз додатну уштеду времена. Купци су компаније које имају развијену сарадњу са пољопривредницима и које имају за циљ да је увећају. Они дају пољопривредницима, са којима сарађују, слободан приступ платформи, стварајући затворени систем комуникације. Cooperation Manager сарађује са неким од највећих компанија из области пољопривреде у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини, а циљ је да буду водећи стартап у овој области у Европи.

Развој софтвера
Саша Бајић, директор и сусонивач
Радослав Пиља, суоснивач

Нови Сад, Србија

Лозница, Србија

Divs Neuroinformatics / Moveo

Divs Neuroinformatics је компанија са мисијом да спречи неуролошке компликације изазване дијабетесом (дијабетичка неуропатија) и да побољша квалитет живота особа са дијабетесом. Креирано решење се састоји од софтвера и хардвера за раније откривање и праћење дијабетичке неуропатије под називом Moveo. Moveo је само информативни и едукативни уређај који детектује дијабетичку неуропатију у ранијој фази и прати напредак неуропатије пружајући људима 10-минутне тестове код куће који се спроводе коришћењем носивих сензора и персонализованих AI алгоритама.

Медицинска технологија Развој софтвера
Владимир Јефтовић, суоснивач и директор
Никола Шуљагић, технички директор

Лозница, Србија

https://docscube.io/

IAM Devs / DocsCube

IAM Devs je развио DocsCube платформу без кода која аутоматизује генерисање докумената у року од неколико минута и смањује монотоне задатке који се понављају. Решење омогућава тимовима да креирају, стандардизују и поједностављују дневне операције са документима.

SaaS Информациона технологија
Никола Цветковић, суоснивач и директор
Теон Стаменовић, суоснивач

https://docscube.io/

Нови Сад, Србија

GapApp

GapApp гради SaaS платформу, омогућавајући професионалцима за усклађеност са законским регулативама да лако, без икаквог кодирања, креирају ботове како би помогли организацијама да постану у потпуности усклађене са било којом регулативом, било где у свету. GapApp управља читавим процесом, од анализе недостатака до обезбеђивања 100% усклађености, а затим и даљег праћења.

Информациона технологија Правна технологија Развој софтвера
Срђан Дејановић, суоснивач и директор
Стефан Дејановић, суоснивач и технички директор

Нови Сад, Србија

Београд, Србија

Hire Technologies / HireApp

Hire Technologies је развио HireApp мобилну платформу у Америци која спаја професионалце у потрази за доступним сменама и истакнуте угоститељске компаније употребом напредне технологије. HireApp је покренут 2019 године са седиштем у Београду и Мајамију, и до сада броји 25.000 регистрованих корисника. Преко 30 компанија је употребом HireApp платформе обезбедило особље на својим сменама, са преко 96% попуњености смена, што је уједно и индустријско вођство.

Информациона технологија Угоститељство
Немања Стефановић, директор
Тијана Панић, Оснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Lupa Technology

Lupa је SaaS заснован на вештачкој интелигенцији за еDiscovery и аналитику података. Адвокатске фирме, уговарачи, консултанти и финансијери пројеката коначно имају платформу специфичну за грађевину која снима текст, распореде и цртеже – све на једном месту. Са уграђеном аналитиком притиском на дугме и прилагођеним токовима посла прилагођеним захтевима клијента, Lupa је једина алатка потребна за управљање операцијама и ризиком, управљање уговорима и жалбама, дубинским алализама, анализу одлагања, управљање променама и још много тога.

Изградња Информациона технологија Развој софтвера
Владимир Миловановић, суоснивач и директор
Милан Јанковић, суоснивач
Ђорђе Недељковић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

Orook

Orook.net је дигитално тржиште за запошљавање и развој каријере у индустрији архитектуре, инжењеринга и грађевинарства (AEC). Основна платформа одговара могућностима за рад у врхунским компанијама и професионалцима са пуним или скраћеним радним временом или пружањем услуга на даљину. Тржиште такође укључује прилагођени развој каријере, е-учење и маркетиншке могућности. Проширујући се на 3 континента, визија Orook-a је продуктивна, одржива и дигитализована AEC индустрија, у потпуности одговорна и људима и животној средини, са високо мотивисаним и добро плаћеним професионалцима, спремним да прихвате нове трендове индустрије 4.0.

Информациона технологија Људски ресурси
Миљан Микић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

Online booking services / OTA Sync

ОТА Sync је cloud менаџмент софтвер за хотелијере и менаџере некретнина. Корисници могу да синхронизују ОТА канале, контролишу рецепцију, одржавање и продају, и омогућавају гостима да изврше потпуно бесплатне резервације на вашој веб страници. Све ово је доступно као веб апликација и мобилна апликација за iOS и Android. ОТА Sync тренутно има кориснике на 17 тржишта и једна је од најбрже растућих угоститељских технолошких компанија у региону југоисточне Европе.

SaaS Информациона технологија Рачунарство у облаку
Ђорђе Јевтић, суоснивач и директор
Илија Миловић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Београд, Србија

OutpostChess

Outpost обезбеђује динамичну и интерактивну web и мобилну платформу за повезивање и оснаживање профила шаховских професионалаца из сваке вертикале шаховске заједнице у једном дигиталном екосистему како би се убрзала повезаност, трансакције и побољшала организација било које врсте шаховског догађаја. Outpost је место за управљање каријером и монетизацијом шаховских вештина.

Интернет Информациона технологија
Лена Миладиновић, суоснивач и директор
Илија Драгишић. суоснивач

Београд, Србија

Нови Сад, Србија

ReactivePay

ReactivePay је предузеће које развија софтвер за финансијске институције и пружа решења за следеће послове: интернет банкарство, Е-новац, обрада плаћања, услуге трговине и Spot трговине. Сви производи имају и cloud SaaS и хостоване опције за клијенте. ReactivePay pодржава клијенте континуираном едукацијом и техничком подршком током пословних односа.

Информациона технологија Финансијска технологија
Владимир Ковалевски, суоснивач и директор

Нови Сад, Србија

Београд, Србија

Relio

Relio изазива швајцарску банкарску индустрију лансирањем потпуно дигиталног налога за пословне клијенте. Понуда је изграђена око Relio технологије усклађености, која подразумева комплексну KYC/KYB аутоматизацију, бодовањe ризика у реалном времену и праћење трансакција заснованих на великим подацима. Уместо да примењује исте моделе ризика на све клијенте за укључивање и праћење, механизам за усклађеност креира процесе по мери за сваког клијента. Процес onboarding-a прикупља детаљне податке о клијентима, који се синхронизују са целим банкарским системом за праћење трансакција, како би се открило и спречило прање новца у реалном времену. Клијенти се прикључују у року од 24 сата уместо неколико месеци. KYC је бесплатан, а документи су потребни само за коначну валидацију када Relio одобри апликацију и када мање трансакцијe и налози бивају блокирани.

Развој софтвера Финансијска технологија
Лав Одоровић, суоснивач и директор
Милош Стокић, сусонивач и директор за маркетинг
Жарко Вукадиновић, суонивач

Београд, Србија

Нова Пазова, Србија

Blockops / Renfter

Renfter представља неколатерализовани протокол за изнајмљивање NFT-а и моћну NFT инфраструктуру која пружају пројектима једнодневно решење за интеграцију са функцијама следеће генерације, као што су прилагођено извршавање NFT функционалности, Аirdrops и механизам за дељење награда, који се може саставити да би се проширио пројектима са сопственом логиком и специфичнoстима.

Blockchain Информациона технологија
Петар Поповић, оснивач и директор

Нова Пазова, Србија

Београд, Србија

Lako se pamti / Streamflow

Streamflow (бренд име) је B2B стартaп који web3 организацијама олакшава дистрибуцију токена и средстава. Дизајниран протокол овог предузећа за streaming токена пружа скуп алата потребних свакој крипто организацији у својим финансијским операцијама. Streamflow je тржишни лидер за доделу токена и streaming плаћања на Солани и брзо се шири на друге blockchain платформе.

Blockchain Web3 Информациона технологија
Малиша Станојевић, оснивач и директор

Београд, Србија

Београд, Србија

We Boo Natural

Компанија We Boo Natural је оснивач бренда „Baby Boo“, природних и органских производа за бебе и децу. „Baby Boo” је прича коју стварају две маме које повезује заједнички циљ – жеља да повратком природи обезбеде здрав живот себи и својој породици. Компетентношћу њиховог тима стручњака и технолога дошли су до успостављања тренутно 9 производа. Овоме су претходила детаљна истраживања и урађена у складу са иновативним и савременим приступом у процесу производње. Ови производи су природни и органски са сертификованим састојцима који стриктно прате ЕУ стандарде и дерматолошки су тестирани. „Baby Boo” производи не садрже сулфате, боје, парабене, фталате, формалдехид, силикон, минерална уља и алергене. Од самог почетка приступ њиховим производима био је другачији, не само у погледу најквалитетнијих и пажљиво одабраних састојака, већ иу погледу производње.

Здравствена заштита Козметика
Татјана Пандуров, сусонивач и директор
Марија Худолин, сусонивач

Београд, Србија

Београд, Србија

ZenHire

Zenhire трансформише запошљавање из стресног у зен са AI Recruiter-ом који интервјуише људе баш као и људи. Мисија Zenhire-a је да повећа ниво хармоније у свету применом људског приступа вештачке интелигенције који ствара смислено повезивање између компанија и запослених и смањује ниво стреса код кандидата путем персонализованих Deepfake видео повратних информација.

Вештачка интелигенција Информациона технологија Људски ресурси
Владимир Божовић, суоснивач и директор
Андреј Цветковић, суоснивач и оперативни директор

Београд, Србија