К23 - Стартапи друге Катапулт групе

Београд, Србија

Reputeo

SaaS апликација коју покреће вештачка интелигенција под називом Reputeo чува и ваш online имиџ и интелектуалну својину. Да би побољшао ваше online присуство и смањио ризике за репутацију, он идентификује могуће ризике и нуди увиде који се могу применити. Уз Reputeo, можете преузети контролу над својом online репутацијом и заштитити најважније аспекте вашег пословања.

Београд, Србија

Иван Кадић, суоснивач и директор
Алекса Вучковић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Anoris Technology

Српски стартап базиран на развоју паметних рукавица за слепе особе – Anora, мултифункционални уређај који помаже слепим особама да лакше обављају свакодневне активности као што су оријентација у реалном времену, детекција боја, детекција новчаница, детекција интензитета светлости, паник дугме и сл. Све ове функције су доступне притиском на дугме у једном носивом уређају.

Београд, Србија

Никола Крстић, суоснивач и директор
Игор Сужњевић, суоснивач и директор за развој пословања

Београд, Србија

Bitebell Technologies

Bitebell платформа за аутоматизацију испоруке помаже ресторанима да поједноставе свој растући посао испоруке хране затварањем „болног“ техничког јаза између популарних платформи за испоруку и различитих POS продаваца. Они нудe SaaS (софтвер као услугу) решење као за повећање досега испоруке и оптимизацију операција испоруке, уз минималне трошкове.

Београд, Србија

Владимир Нешковић, суоснивач и директор
Срђан Кошутић, суоснивач и оперативни директор

Београд, Србија

Smart City Technologies / Cloud City

Smart City Technologies је предузеће које развија IoT инфраструктуру која пружа податке у реалном времену представљену на најсавременијој платформи са вештачком интелигенцијом на врху свега, а све са циљем да се понуди решење за нови, потпуно повезан свет. Cloud City представља концепт паметног града, претвара сваки град у паметан град и омогућава концепт Smart City 2.0. То је интегрисана и аутоматизована IoT мрежа за праћење, детекцију и управљање било којом врстом проблема који се понављају и било које врсте загађења.

Београд, Србија

Марко Шћепановић, директор и оснивач

Београд, Србија

Collabwriting

Collabwriting је развио платформу за креаторе садржаја која ефикасно комбинује дискусије о садржају, делегирање задатака и управљање корисним ресурсима. Основано је 2021. године са циљем максимизирања изграђеног знања и дељеног од стране тимова. Фокус компаније данас је на изградњи свог алата који је једноставан за коришћење и који претвара online истраживање свих корисника у базу знања која се може применити.

Београд, Србија

Сандра Иђошки, суоснивач и директор
Иван Ралић, суоснивач

Нови Сад, Србија

Cooperation Manager / Agrines

Cooperation Manager је развио cloud платформу Agrines, која служи за комуникацију и трговину између компанија за складиштење житарица и њихових добављача (пољопривредника и других трговаца). Agrines омогућава компанијама за складиштење жита и пољопривредницима да остваре већи профит и смање трошкове уз додатну уштеду времена. Купци су компаније које имају развијену сарадњу са пољопривредницима и које имају за циљ да је увећају. Они дају пољопривредницима, са којима сарађују, слободан приступ платформи, стварајући затворени систем комуникације.
Cooperation Manager сарађује са неким од највећих компанија из области пољопривреде у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини, а циљ је да буду водећи стартап у овој области у Европи.

Нови Сад, Србија

Саша Бајић, директор и сусонивач
Радослав Пиља, суоснивач

Лозница, Србија

Divs Neuroinformatics / Moveo

Divs Neuroinformatics је компанија са мисијом да спречи неуролошке компликације изазване дијабетесом (дијабетичка неуропатија) и да побољша квалитет живота особа са дијабетесом. Креирано решење се састоји од софтвера и хардвера за раније откривање и праћење дијабетичке неуропатије под називом Moveo.
Moveo је само информативни и едукативни уређај који детектује дијабетичку неуропатију у ранијој фази и прати напредак неуропатије пружајући људима 10-минутне тестове код куће који се спроводе коришћењем носивих сензора и персонализованих AI алгоритама.

Лозница, Србија

Владимир Јефтовић, суоснивач и директор
Никола Шуљагић, технички директор

Београд, Србија

IAM Devs / DocsCube

IAM Devs je развио DocsCube платформу без кода која аутоматизује генерисање докумената у року од неколико минута и смањује монотоне задатке који се понављају. Решење омогућава тимовима да креирају, стандардизују и поједностављују дневне операције са документима.

Београд, Србија

Никола Цветковић, суоснивач и директор
Теон Стаменовић, суоснивач

Нови Сад, Србија

GapApp

GapApp гради SaaS платформу, омогућавајући професионалцима за усклађеност са законским регулативама да лако, без икаквог кодирања, креирају ботове како би помогли организацијама да постану у потпуности усклађене са било којом регулативом, било где у свету. GapApp управља читавим процесом, од анализе недостатака до обезбеђивања 100% усклађености, а затим и даљег праћења.

Нови Сад, Србија

Срђан Дејановић, суоснивач и директор
Стефан Дејановић, суоснивач и технички директор

Београд, Србија

Hire Technologies / HireApp

Hire Technologies је развио HireApp мобилну платформу у Америци која спаја професионалце у потрази за доступним сменама и истакнуте угоститељске компаније употребом напредне технологије. HireApp је покренут 2019 године са седиштем у Београду и Мајамију, и до сада броји 25.000 регистрованих корисника. Преко 30 компанија је употребом HireApp платформе обезбедило особље на својим сменама, са преко 96% попуњености смена, што је уједно и индустријско вођство.

Београд, Србија

Немања Стефановић, директор
Тијана Панић, Оснивач

Београд, Србија

Lupa Technology

Lupa је SaaS заснован на вештачкој интелигенцији за еDiscovery и аналитику података. Адвокатске фирме, уговарачи, консултанти и финансијери пројеката коначно имају платформу специфичну за грађевину која снима текст, распореде и цртеже – све на једном месту. Са уграђеном аналитиком притиском на дугме и прилагођеним токовима посла прилагођеним захтевима клијента, Lupa је једина алатка потребна за управљање операцијама и ризиком, управљање уговорима и жалбама, дубинским алализама, анализу одлагања, управљање променама и још много тога.

Београд, Србија

Владимир Миловановић, суоснивач и директор
Милан Јанковић, суоснивач
Ђорђе Недељковић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

Orook

Orook.net је дигитално тржиште за запошљавање и развој каријере у индустрији архитектуре, инжењеринга и грађевинарства (AEC). Основна платформа одговара могућностима за рад у врхунским компанијама и професионалцима са пуним или скраћеним радним временом или пружањем услуга на даљину. Тржиште такође укључује прилагођени развој каријере, е-учење и маркетиншке могућности. Проширујући се на 3 континента, визија Orook-a је продуктивна, одржива и дигитализована AEC индустрија, у потпуности одговорна и људима и животној средини, са високо мотивисаним и добро плаћеним професионалцима, спремним да прихвате нове трендове индустрије 4.0.

Београд, Србија

Миљан Микић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Online booking services / OTA Sync

ОТА Sync је cloud менаџмент софтвер за хотелијере и менаџере некретнина. Корисници могу да синхронизују ОТА канале, контролишу рецепцију, одржавање и продају, и омогућавају гостима да изврше потпуно бесплатне резервације на вашој веб страници. Све ово је доступно као веб апликација и мобилна апликација за iOS и Android. ОТА Sync тренутно има кориснике на 17 тржишта и једна је од најбрже растућих угоститељских технолошких компанија у региону југоисточне Европе.

Београд, Србија

Ђорђе Јевтић, суоснивач и директор
Илија Миловић, технички директор и суоснивач

Београд, Србија

OutpostChess

Outpost обезбеђује динамичну и интерактивну web и мобилну платформу за повезивање и оснаживање профила шаховских професионалаца из сваке вертикале шаховске заједнице у једном дигиталном екосистему како би се убрзала повезаност, трансакције и побољшала организација било које врсте шаховског догађаја. Outpost је место за управљање каријером и монетизацијом шаховских вештина.

Београд, Србија

Лена Миладиновић, суоснивач и директор
Илија Драгишић. суоснивач

Нови Сад, Србија

ReactivePay

ReactivePay је предузеће које развија софтвер за финансијске институције и пружа решења за следеће послове: интернет банкарство, Е-новац, обрада плаћања, услуге трговине и Spot трговине. Сви производи имају и cloud SaaS и хостоване опције за клијенте. ReactivePay pодржава клијенте континуираном едукацијом и техничком подршком током пословних односа.

Нови Сад, Србија

Владимир Ковалевски, суоснивач и директор

Београд, Србија

Relio

Relio изазива швајцарску банкарску индустрију лансирањем потпуно дигиталног налога за пословне клијенте. Понуда је изграђена око Relio технологије усклађености, која подразумева комплексну KYC/KYB аутоматизацију, бодовањe ризика у реалном времену и праћење трансакција заснованих на великим подацима. Уместо да примењује исте моделе ризика на све клијенте за укључивање и праћење, механизам за усклађеност креира процесе по мери за сваког клијента. Процес onboarding-a прикупља детаљне податке о клијентима, који се синхронизују са целим банкарским системом за праћење трансакција, како би се открило и спречило прање новца у реалном времену. Клијенти се прикључују у року од 24 сата уместо неколико месеци. KYC је бесплатан, а документи су потребни само за коначну валидацију када Relio одобри апликацију и када мање трансакцијe и налози бивају блокирани.

Београд, Србија

Лав Одоровић, суоснивач и директор
Милош Стокић, сусонивач и директор за маркетинг
Жарко Вукадиновић, суонивач

Нова Пазова, Србија

Blockops / Renfter

Renfter представља неколатерализовани протокол за изнајмљивање NFT-а и моћну NFT инфраструктуру која пружају пројектима једнодневно решење за интеграцију са функцијама следеће генерације, као што су прилагођено извршавање NFT функционалности, Аirdrops и механизам за дељење награда, који се може саставити да би се проширио пројектима са сопственом логиком и специфичнoстима.

Нова Пазова, Србија

Петар Поповић, оснивач и директор

Београд, Србија

Lako se pamti / Streamflow

Streamflow (бренд име) је B2B стартaп који web3 организацијама олакшава дистрибуцију токена и средстава. Дизајниран протокол овог предузећа за streaming токена пружа скуп алата потребних свакој крипто организацији у својим финансијским операцијама. Streamflow je тржишни лидер за доделу токена и streaming плаћања на Солани и брзо се шири на друге blockchain платформе.

Београд, Србија

Малиша Станојевић, оснивач и директор

Београд, Србија

We Boo Natural

Компанија We Boo Natural је оснивач бренда „Baby Boo“, природних и органских производа за бебе и децу. „Baby Boo” је прича коју стварају две маме које повезује заједнички циљ – жеља да повратком природи обезбеде здрав живот себи и својој породици. Компетентношћу њиховог тима стручњака и технолога дошли су до успостављања тренутно 9 производа. Овоме су претходила детаљна истраживања и урађена у складу са иновативним и савременим приступом у процесу производње. Ови производи су природни и органски са сертификованим састојцима који стриктно прате ЕУ стандарде и дерматолошки су тестирани. „Baby Boo” производи не садрже сулфате, боје, парабене, фталате, формалдехид, силикон, минерална уља и алергене. Од самог почетка приступ њиховим производима био је другачији, не само у погледу најквалитетнијих и пажљиво одабраних састојака, већ иу погледу производње.

Београд, Србија

Татјана Пандуров, сусонивач и директор
Марија Худолин, сусонивач

Београд, Србија

ZenHire

Zenhire трансформише запошљавање из стресног у зен са AI Recruiter-ом који интервјуише људе баш као и људи. Мисија Zenhire-a је да повећа ниво хармоније у свету применом људског приступа вештачке интелигенције који ствара смислено повезивање између компанија и запослених и смањује ниво стреса код кандидата путем персонализованих Deepfake видео повратних информација.

Београд, Србија

Владимир Божовић, суоснивач и директор
Андреј Цветковић, суоснивач и оперативни директор

К22 - Стартапи прве Катапулт групе

Београд, Србија

Abstract

Seif.ai, коју је развио Abstract D.O.O, је платформа за процену B2B сајбер безбедности која пружа увид без преседана и континуирано праћење целокупног скупа имовине ваше компаније, било да се ради о њеном особљу, хардверској/софтверској инфраструктури или платформама трећих страна.

Београд, Србија

Зоран Добросављевић, суоснивач и директор
Микица Ивошевић, суоснивач и технички директор

Београд, Србија

Alt Labs

Alt Labs је прва српска компанија која ради на децентрализованом складиштењу података у оквиру Filmine екосистема. У року од два месеца од лансирања свог производа, компанија је добила преко милион долара у финансирању, делом у Filecoin (FIL) токенима од Protocol Labs.

Београд, Србија

Вукашин Вукоје, оснивач
Никола Пауновић

Београд, Србија

AMG ChemTech Solutions

AMG ChemTech Solutions нуди иновативну технологију „нула отпада“ како би производњу челика учинила еколошки одрживом. Патентирана технологија омогућава еколошки безбедну екстракцију цинка (Zn) током производње у челичанама, смањујући трошак и повећавајући профит произвођачима челика док „рециклирају“ метални отпад како би се смањио отпад на депонијама.

Београд, Србија

Михајло Гигов, суоснивач и технички директор
Милан Милићевић, директор

Београд, Србија

Загреб, Хрватска

B2Bee

Вођење и управљање операција, стратешко планирање, и управљање конфликтима, са растућном листом клијената велепродавца и трговаца, преко 10.000.000 продатих производа, и са више од 20 милиона јединиствених корисника на B2Bee’s SaaS сервису. Свестран wеб девелопер и лидер производа са практичним искуством у развоју и менаџменту комплексних е-пословања, B2B & B2C система.

Београд, Србија

Загреб, Хрватска

Денис Радовановић, директор
Лука Радовановић, извршни директор
Дејан Јеремић, технички директор

Београд, Србија

Blinking

Blinking-ова платформа помаже компанијама да идентификују, верификују и сертификују кориснике путем дигиталног ИД решења заснованог на блокчејну које корисницима даје потпуну контролу над њиховим подацима. До данас, Blinking је прикупио преко 2,5 милиона долара финансирања.

Београд, Србија

Милош Миловановић, извршни директор

Београд, Србија

EasyPass

У само неколико кликова, EasyPass-ова образовна платформа омогућава студентима да претражују и бирају наставнике по предмету, а затим резервишу приватне часове.

Београд, Србија

Јана Антић, суоснивач
Маријана Јовановић, суоснивач

Београд, Србија

Hive5

Hive5 је „Dropbox“ за фотографе. Ово свеобухватно SaaS решење омогућава професионалним фотографима да организују и отпреме своја велика дигитална дела у облак по приступачној цени.

Београд, Србија

Владимир Цвејановић, суоснивач
Марко Раденковић, суоснивач

Београд, Србија

Joberty

Joberty је слободна платформа и заједница за програмере и технолошке компаније. Програмери могу прегледати компаније, разговарати са заједницом и пронаћи технолошке послове. Joberty је прикупио 350.000 долара pre-seed рунде у августу 2021.

Београд, Србија

Никола Мијаиловић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Kredium

Kredium је међународна платформа за хипотеке и некретнине која омогућава корисницима да пронађу своју идеалну некретнину. Kredium омогућава да се пријавите за хипотеку у било ком тренутку, са било ког места у свету.

Kredium је учествовао на великим међународним догађајима, као што су GITEX Future Stars 2021 Dubai и AIM 2022 Dubai, а такође је добио инвестициону подршку од Flat6Labs-а, водеће компаније за инвестициони капитал на Блиском истоку и Северној Африци.

Kredium послује у САД, УАЕ и Србији.

Београд, Србија

Миша Лазовић, суоснивач и директор

Отава, Канада

Београд, Србија

LeadDelta

LeadDelta је платформа за управљање друштвеним капиталом и мрежном интелигенцијом направљена за модерне професионалце. Било да се бавите продајом, маркетингом, прикупљањем средстава или ангажовањем, LeadDealta вам омогућава да организујете своје пословне контакте на свој начин.

LeadDelta је најбоље оцењени LinkedIn CRM и #1 производ дана на Product Hunt, са преко 230+ рецензија са пет звездица.

Отава, Канада

Београд, Србија

Ведран Рашић, директор

Београд, Србија

Минхен, Немачка

Mily Technologies

Mily Technologies пружа софтверске производе и услуге за оптимизацију процеса испоруке последње миље. SaaS решење које помаже компанијама за испоруку да брзо и лако организују пошиљке, одреде оптималне курирске руте и одушевљавају купце ефикасном испоруком.

Mily Technologies је прошле године обрадио више од 20 милиона пошиљки за неке од највећих доставних компанија у региону Балкана.

Београд, Србија

Минхен, Немачка

Милош Златковић, суоснивач и директор
Александар Буха, суосновач и технички директор

Београд, Србија

NeuroBlast

NeuroBlast је сензорни уређај који помаже деци и одраслима са неуродегенеративним обољењима да континуирано вежбају код куће, током пост-рехабилитације. Овај једноставан интерактивни уређај укључује видео гамификацију како би подстакао кориснике да заврше физикалну терапију код куће на забаван и умирујући начин.

NeuroBlast је представљен на Expo2020 у Дубаију.

Београд, Србија

Марија Грујић, суоснивач и директор
Марко Грујић, суоснивач и директор

Београд, Србија

Ninox d.o.o. / Fuller Vision

Ninox / Fuller Vision је стартуп у области здравствене технологије који производи наочаре са аутофокусирањем за око 2.1 милијарде одраслих широм света који пате од презбиопије, постепеног губитка способности очију да се фокусирају на оближње објекте.

Fuller Vision има два одобрена патента за коришћење и тренутно тестира алфа прототипове са плановима да испоруче прве јединице крајем 2022.

Београд, Србија

Небојша Шабовић, суосновач и технички директор
Рид Фостер, суосновач и директор

Београд, Србија

Prodajadelova

Prodajadelova.rs је онлајн продавница која поједностављује процес упаривања и одабира ауто делова на три клика. Помажемо нашим клијентима да пронађу оно што им треба, када им је потребно, по веома конкурентним ценама.

Београд, Србија

Никола Ђуровић, оснивач и директор

Нови Сад, Србија
Беч, Аустрија
Гент, Белгија

Shopnosis

Shopnosis.io је брзо, практично и веома доступно решење за А/Б тестирање маркетиншког материјала у продавници, паковања и изгледа. Са нашом платформом за симулације супермаркета, помажемо тимовима за трговински маркетинг и категорије у стицању увида и тако елиминишемо неизвесност из процеса планирања и подстичемо преговоре са кључним заинтересованим странама – на основу података.

Нови Сад, Србија
Беч, Аустрија
Гент, Белгија

Урош Берисављевић, суоснивач и директор
Ведран Јелача, суоснивач

Нови Сад, Србија
Беч, Аустрија
Мексико Сити, Мексико

Tapni

Tapni је визит карта нове генерације коју покреће NFC технологија, која омогућава корисницима да дигитално деле своје друштвене медије и контакт информације. Дизајниран је за једноставност и брзину да ваше искуство умрежавања подигне на виши ниво.

Нови Сад, Србија
Беч, Аустрија
Мексико Сити, Мексико

Михајло Никодијевић, суоснивач и директор
Милош Зечевић, суоснивач и технички директор

Београд, Србија

Лондон, Велика Британија

UrbiGo

UrbiGo је стартуп потрошачке електронике са мисијом да донесе предности кућног баштованства у сваки урбани дом. UrbiGo комбинује гејмификацију са својим повезаним садилицама како би урбано баштованство учинило забавном и лаком разонодом. За разлику од других решења, UrbiGo се фокусира на изградњу заједнице градских баштована како би побољшао целокупно искуство.

Због велике потражње за UrbiGo системима, тим настоји да прикупи средства како би повећао производњу. До данас су испоручивали поруџбине купцима у Србији, Холандији, Немачкој, Великој Британији и Сингапуру.

Београд, Србија

Лондон, Велика Британија

Ања Варничић, суоснивач и директор
Александар Варничић, суоснивач и технички директор

Београд, Србија

WarEden

WarEden ВарЕден спаја традиционално играње са blockchain технологијом и NFT-крипто-финансијским екосистемом, стварајући независну економију игара у којој играчи могу зарађивати новац док играју игру из забаве.

WarEden је објавио NFT Genesis колекцију на ImmutableX и, у кратком периоду, окупио ангажовану заједницу раних крипто инвеститора..

Београд, Србија

Урош Мијалковић, суоснивач и извршни директор

Портфолио успешних предузећа из других програма Фонда за иновациону делатност

Од свог оснивања Фонд за иновациону делатност је подржао 1.370 иновативних пројеката са више од 51,6 милиона евра.

 • NovelIC

  NOVELIC је B2B High-Tech Solutions предузеће са компетенцијама у Embedded HW & SW дизајну и тестингу, Analog & RF & mm-wave IC дизајну, SoC & FPGA дизајну, валидацији и верификацији, решењима за обраду сигнала уз machine learning и вештачку интелигенцију, IoT решењима која укључују SW услуге засноване на Cloud-у и mobile based SW сервисима и механичком инжеињерингу.

  Погледајте вебсајт
 • SmartCat

  SmartCat је предузеће основано 2015. године са представништвом у Новом Саду, Холандији и САД. Ово предузеће се бави решавањем проблема у DATA окружењу фокусирајући се на Big Data, аналитику, развој софтвера и бекенд развој.

  Погледајте вебсајт
 • KOV Technology

  VOZZi је мобилна апликација креирана за решавање проблема проналажења, коришћења и плаћања услуге помоћи на путу. Реч је о дигиталном виду повезивања власника аутомобила и механичара како би се омогућила најбржа, најквалитетнија и транспарентна помоћ на путу, било кад и било где.

  Погледајте вебсајт
 • Atfield Technologies

  Atfield Technologies пружа решења за менаџмент винограда заснован на подацима. Winessense® платформа комбинује напредно моделирање података са прилагођеним хардвером за решавање кључних изазова у одрживом виноградарству.

  Погледајте вебсајт
 • BEM Team

  BEMmydesign.com омогућава корисницма да на лак и мотивишућ начин оставе свој фидбек предузећима, као и продајним и маркетинг тимовима предузећа да лако одговоре на тај фидбек.

  Погледајте вебсајт
 • Pygmy Titan

  Потпуно аутоматизована AI маркетинг платформа која претвара места где се физички обавља продаја у алат за комуникацију и посматрање масовног понашања купаца.

  Погледајте вебсајт
 • Bacillomix logo

  Bacillomix CO

  Побољшава микробиолошку структуру тла и на тај начин доприноси процесима као што су укорењивање и клијање биљке.

  Погледајте вебсајт
 • 9m Collab logo

  9mc

  9mCollab је нова генерација колаборативног софтвера која максимизује продуктивност и уштеду времена уз помоћ: логички структуриране теме колаборације без сметњи, брзих резултата колаборације са новим моделима закључивања и резултата колаборације претворених у трајну базу знања.

  Погледајте вебсајт
 • Foxy Voxel logo

  Foxy Voxel

  Foxy Voxel је независни студио за развој игара који спаја групу искусних девелопера у раду на играма које би и сами желели да играју.

  Погледајте вебсајт
 • Enon Solutions logo

  ENON Solutions

  Било да су у питању сајт, мобилна апликација, база података, мрежно решење или најновија технологија, Enon Solution обезбеђује средства за постизање циља. Да би створио прилагођен софтвер или план одржавања, Enonн само треба да разуме бизнис проблем клијента.

  Погледајте вебсајт
 • 365 ads logo

  365ADS

  Помоћу иновативних идеја и врхунске услуге, 365ADS помаже брендовима да се истакну у маси и постигну пословни успех.

  Погледајте вебсајт
 • Animanistan logo

  Animanistan

  Софтвер решење које комбинује motion capture и класичне анимационе технике. Ово аниматорима омогућава да лако и ефикасно процесирају motion capture податке у процесу анимације, без повећања цене.

  Погледајте вебсајт
 • Soma logo

  White Lemur

  SOMA је заштитни знак предузећа White Lemur co. У оквиру SOMA пројекта, предузеће White Lemur је укључено у биотехнолошки развој иновација на пољима здравља и зелене технологије.

  Погледајте вебсајт
 • Anora logo

  Anoris Technology

  Паметна рукавица за слепе (Smart Glove For Blind), носив помоћни уређај за кориснике са оштећеним видом, са више од 8 функција у једној рукавици.

  Погледајте вебсајт
 • Shtreber logo

  Just Smart

  Интерактивна едукативна wеб платформа за основну школу.

  Погледајте вебсајт
 • herb elixa logo

  HerbElixa

  HerbElixa производи су иновативни дијететски суплементи од етеричних уља која се користе у лечењу разних обољења. Производи HerbElixa произашли су из научних истраживања својих оснивача.

  Погледајте вебсајт
 • trickest logo

  Trickest Hive

  Trickest Hive омогућава ловцима на бугове, penetration тестерима, и SecOps тимовима да креирају и аутоматизују тестове од почетка до краја. Базирано на најнапреднијој crowdsource интелигенцији.

  Погледајте вебсајт
 • stock studio logo

  StockStudio

  Stock Studo је дизајниран специфично за креаторе деоница. Обједињује управљање имовином, јасну сарадњу и аутоматизоване мета податке у упрошћен и оптимизован процес рада.

  Погледајте вебсајт
 • SmartFireBlock

  Предузеће је основано од стране ентузијастичног тима младих људи са позадином у полимерној технологији, финансијама и менаџменту. Њихова пословна филозофија јесте да постану стратешко и добро организовано предузеће које ће омогућити нове технолошке продукте и еко-технолошка решења за тржиште

  Погледајте вебсајт
 • b2bee logo

  B2bee

  Вођење и управљање операција, стратешко планирање, и управљање конфликтима, са растућном листом клијената велепродавца и трговаца, са преко 10.000.000 продатих производа, и са више од 20 милиона јединиствених корисника на B2Bee’s SaaS сервису. Свестран wеб девелопер и лидер производа са практичним искуством у развоју и менаџменту комплексних е-пословања, B2B & B2C система.

  Погледајте вебсајт
 • totient logo

  Totient

  Totient је AI био-технолошко предузеће које користи терцијарне лимфне структуре (TLS) како би се идентификовали нови ткивно-специфични антигени и развиле одговарајуће терапије са високим афинитетом антитела. Totient реконструише антитела из ткива која су под утицајем аутоимунитетета, инфекција и рака сакупљених од пацијената који доживљавају изузетне имунолошке одговоре. Сада део AbSci корпорације. Acquired by AbSci.

  Погледајте вебсајт
 • Typhoon HIL logo

  Typhoon HIL

  Тржишни и технолошки лидер у брзо растућем пољу симулације контролера ултра високе тачности-хардвера у петљи (C-HIL) за енергетску електронику, микромреже и дистрибутивне мреже.

  Погледајте вебсајт
 • publitio logo

  Publitio

  Publitio решава проблеме са хостовањем, постављањем, конвертовањем и заштитом медијских датотека помоћу свог једноставног, скалабилног и сигурног cloud решења за складиштење са моћном, глобалном CDN инфраструктуром. Поједностављује достављање медиа података уз задржавање пуне функционалности и безбедности. Комплетно end-to-end image & video решење, са максималном контролом и флексибилношћу.

  Погледајте вебсајт
 • mbt logo

  mBrainTrain

  mBrainTrain је предузеће које послује у области истраживања људског мозга са циљем унапређења квалитета живота кроз развој ЕЕГ софтвера и хардвера.

  Погледајте вебсајт